Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu

Kapcsolat

Üdvözöljük a Fa-Feri Kft kapcsolat oldalán!

Itt vagyunk, hogy segítsünk! Célunk, hogy könnyedén kapcsolatba léphess velünk és megtalálhasd a válaszokat kérdéseidre. Csapatunk készen áll arra, hogy segítsen a termékeinkkel, rendeléseiddel vagy bármilyen más kérdéssel kapcsolatban.

Legyen szó termékkel kapcsolatos információkról, egyedi megrendelésekről vagy bármilyen egyéb témáról, itt vagyunk, hogy meghallgassunk és válaszoljunk a felmerülő igényeidre. Az ügyfélszolgálatunk elhivatott és barátságos csapata mindig készen áll, hogy segítsen, és a lehető leghamarabb válaszoljon az üzeneteidre.

Írj nekünk az alábbi űrlapon keresztül, és írd meg kérdéseidet, észrevételeidet vagy visszajelzéseidet. Garantáljuk, hogy minden üzenetre válaszolunk, és igyekszünk a lehető leghatékonyabban segíteni.

Köszönjük, hogy velünk tartasz, és hogy minket választottál! Nagyra értékeljük, hogy ránk bízod a fa alapanyagokkal és dekorációkkal kapcsolatos igényeidet. Bízunk benne, hogy a Fa-Feri Kft webshopjában elégedetten találod meg a számodra tökéletes termékeket.

Várjuk szeretettel üzeneteidet, és reméljük, hogy hamarosan kapcsolatba lépünk veled!

Üdvözlettel, A Fa-Feri Kft csapata

 

Nagykereskedelmi munkatársaink:

Peterka Henrietta Kovács Tibor
+3620/221-1020 +3620/221-0957
peterka.heni@faferi.hu kovacs.tibor@faferi.hu

 

 

 

További elérhetőségünk:

+3693/536-276
info@faferi.hu
shop.nagykanizsa@faferi.hu