Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu

Bemutatkozás

FA-FERI Kft. története 1991. januárjában kezdődött, kezdetben 1 fővel, asztalos ipari munkák gyártása, valamint faipari alap- és segédanyagok forgalmazása céljából. Társaságunk létrejöttét az alapító személyes ambíciója, a jobb és magas színvonalú szolgáltatásnyújtás igénye, a lakossági célú, egyedi előállítású termékek iránti egyre növekvő kereslet és a bútorgyártó vállalkozások beszállítójává válás motiválta.

(Horváth Ferenc, tulajdonos) 

A kezdeti nehézségek leküzdése után hitel lehetőséget kihasználva, valamint saját anyagi forrást igénybe véve, 1996. július 1.-én   alakult át a Társaság FA-FERI Kft.-vé. A megalakult vállalkozás 1 fő faipari szakképzettségű, évtizedes gyakorlattal rendelkező tulajdonosból állt, a vállalkozás fejlődésének   ütemében a létszám is fokozatosan bővült. A magas szakértelemre alapozva, Társaságunk széleskörű megismertetésével sikerült elérni, hogy nagyüzemek beszállítójává   váltunk, és megrendelőink köre folyamatosan bővült, egyre növekvő bizalommal fordultak Társaságunk felé.

A bizalom elnyerésében, megerősítésében nagy szerepet játszott (és játszik ma is), hogy szinte állandó megrendelőink folyamatosan fejlődő igényeihez igazodva, küldetésünknek és törekvésünknek megfelelően teljesítjük a vállalt feladatainkat.

Kezdeti időszakban társaságunk saját tulajdonú kis telephellyel rendelkezett, de az évek múlásával, a Társaság fejlődése indokolttá tette, hogy a tevékenység végzéséhez megfelelőbb, egyre nagyobb telephelyet építsünk. A házi készítésű gépeket a fejlődésünk ütemében a legkorszerűbb munkagépekre cseréltük, szállító eszközöket vásároltunk, valamint dolgozóink létszámát 115 főre növeltük, egyre javuló szociális helyzetet biztosítva.

Fejlődésünk töretlenségének az alapja az ismeretek folyamatos fejlesztése, a megváltozott üzleti környezethez való alkalmazkodás és minőségi munkavégzés.

Megrendelőink minőségi elvárásait, valamint változó igényeit és megelégedettségét a folyamatos piaci információk begyűjtése és értékelése (mint eszköz) segítségével, folyamatosan javuló technikai és szociális adottságainkkal és állandóan változásban levő Kft-vel biztosítjuk.

 

Honlapunk: Fa-Feri Kft. - minőségi asztalos alapanyagok és bútorkellékek (faferi.hu)